Design personalizat

 

           Old Wood Romania produce mese care au un caracter unic. Toate mesele sunt executate in conformitate cu specificatiile si cerintele clientilor, pe baza de comanda, intr-un termen ce nu depaseste 30 zile, dar, va oferim si mese gata facute care sunt pe stoc, in dimensiunile, cu design-ul si culorile cele mai uzuale.

          Nu este nici o problema daca nu gasiti ceva gata facut pe stoc, cu posibilitatile oferite de noi, va puteti singuri personaliza masa mult visata, puteti alege orice blat doriti si orice model de picioare care considerati ca se potriveste.

          Sortam cu mare atentie lemnul, alegem elementele deosebite, debitam grinzile vechi, cautam lemnul cu cele mai multe (sau mai putine) noduri, cu cele mai multe (sau mai putine) crapaturi, defecte, gauri produse de carii…etc si realizam mese deosebit de impunatoare, elegante si impresionante.

          Combinam lemnul masiv cu patina timpului bine evidentiata, cu otel prelucrat modern si desigur lemnul foarte vechi deosebit de bine finisat cu picioarele din inox si protectiile din sticla securizata.

Este confortabil, placut, familial.

Echipa Old Wood Romania